• 1 միջին դդում

    1 բաժակ բրինձ

    1 բաժակ չրի տեսականի

    1 բաժակ ընկուզեղեն 2 ճաշի գդալ յուղ

    դարչին, բահար, աղ:

    Պատրաստման եղանակը Կտրել դդումի գլուխը,այնպես որ կափարիչ լինի իրեն:Ապա մաքրել դդումի միջուկը: Մանրացնել չրերն ու ընկուզեղենը և տաքացնել յուղի մեջ: Ավելացնել բրինձը, համեմել և լցոնել դդումը,այնքան որ կեսին հասնի: Լցնել ջուրը ծածկելով բրինձը: Ծածկել դդումի բերանը իր իսկ կափարիչով և եփել փռի մեջ մարմանդ կրակով, մինչև ջուրը ներծծվի և բրինձն ու դդումը եփված լինին:

    Բարի ախորժակ :-bd

    c104e5404cb855be9842eb4aa9265f.jpg
    300 x 219 - 26K