1 միջին դդում
1 բաժակ բրինձ
1 բաժակ չրի տեսականի
1 բաժակ ընկուզեղեն 2 ճաշի գդալ յուղ
դարչին, բահար, աղ:
Պատրաստման եղանակը Կտրել դդումի գլուխը,այնպես որ կափարիչ լինի իրեն:Ապա մաքրել դդումի միջուկը: Մանրացնել չրերն ու ընկուզեղենը և տաքացնել յուղի մեջ: Ավելացնել բրինձը, համեմել և լցոնել դդումը,այնքան որ կեսին հասնի: Լցնել ջուրը ծածկելով բրինձը: Ծածկել դդումի բերանը իր իսկ կափարիչով և եփել փռի մեջ մարմանդ կրակով, մինչև ջուրը ներծծվի և բրինձն ու դդումը եփված լինին:
Բարի ախորժակ :-bd
It looks like you're new here. If you want to get involved, click one of these buttons!